HVC Asunnot muutti uuteen kotiin!

touko 26, 2017

Meillä HVC Asunnoilla on kevät hurahtanut kesäkuun kynnykselle yhdessä hujauksessa – uusia kalustettuja asuntoja on laitettu kiihtyvällä tahdilla ympäri Suomen. Kokonaan kalustuskeikat eivät ole kuitenkaan kohdistuneet uusiin asuntoihin, sillä vajaa pari kuukautta sitten kalusteet kannettiin lähes koko porukan voimin yrityksemme uusiin toimitiloihin Tampereella.

HVC Asuntojen uusi koti on nyt huhtikuun alkupuolelta saakka löytynyt osoittteesta Hämeenkatu 5, viidennestä kerroksesta. Kalevankadun Pienteollisuustalon viihtyisät vuokratilat vaihtuivat upeisiin puitteisiin Hämppi vitosessa, josta yrityksemme hankki lähes pari sataa neliöisen toimistotilan uudeksi tukikohdaksi. Maalis-huhtikuun vaihteessa uusille tiloille tehtiin tehokkaalla sessiolla onnistunut kasvojen kohotus seinäpintojen, ovien ja lattioiden uusimisen myötä, ja kun porukkamme huhtikuun alussa pääsi asettautumaan uuteen toimistoon, tuntui kuin olisi vastavalmistuneeseen toimitilaan saapunut!

Meidän toimisto on todellakin meidän toimisto

 

Yksi hienoimmista asioista muuttoon liittyen oli, että koko työyhteisömme pääsi mukaan suunnittelemaan uuden toimiston ilmettä, värejä ja sisustusta. Lopputuloksena oli erittäin viihtyisä ja juuri HVC:n näköinen toimisto. Yli puolissa toimistohuoneista ikkunat avautuvat Hämeenkadun vilskeeseen ja jokainen sai valita itselleen sopivimman sisustuksen omaan huoneeseensa. Viereisen Hämpin Parkin maanalaiset parkkipaikat tarjoavat firman ja työntekijöiden autoille turvalliset ja säältä suojaavat parkkipaikat niin työpäivien ajaksi kuin vapaa-ajan kaupunkireissuillekin.

Viime syksynä jo vanhaan tilaan hankittu biljardipöytä pääsi paraatipaikalle keskelle toimistoa ja sen ympärillä keittiö ja useat pikkupöydät tuoleineen sekä värikkäät säkkituolit muodostavat viihtyisän sosiaalitilan. Raskaan työn vastapainona ja voimavarana HVC:lla on aina ollut yleinen ”hengaillu” ja ”läpän heitto” milloin mistäkin aiheesta. Uuden toimistomme tilavat työhuoneet mahdollistavat tämän työilmapiirille erittäin tärkeän asian harrastamisen nyt myös jokaisen omassa huoneessa.

 

Nyt ollaan ytimessä nääs!

Hämeenkatu on luonnollisesti sijaintinsa puolesta Tampereen keskeisin paikka – todellakin aivan ”ytimessä”. Tämän huomaa päivittäin toimistolta poistuessaan; vilske kadulle astuessa on hieman eri luokkaa kuin aiemmin ydinkeskustan ulkopuolella.

”Mitäs tänään syötäisiin?” -kysymys on saanut täysin uuden merkityksen, koska lähialueen kymmenien ja taas kymmenien loistavien lounaspaikkojen joukosta on usein todella vaikea valita se päivän suosikkipaikka.

Vaikka uusi toimisto on tuonut mukanaan kaikkea yllä mainittua ”hyvää”, niin tärkein asia on kuitenkin uusien tilojen luoma ja ylläpitämä yleinen viihtyvyys ja tyytyväisyys, joka saa työntekijät entistäkin paremmin ponnistelemaan asiakkaidemme viihtyvyyden ja laadukkaan palvelun eteen. Tärkeintä on, että lukuisat HVC Asuntojen kalustetuissa asunnoissa majoittuvat ihmiset ovat tyytyväisiä oloonsa joka ainoa päivä!

HVC Asunnot toivottaa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat ja yhteistyökumppanit tervetulleeksi poikkeamaan, pelailemaan ja kahvittelemaan Hämeenkatu 5 A:han ja majoittumaan kalustettuihin asuntoihimme Tampereelle!

 

Aurinkoista kesän odotusta toivottaen,

Tuomas / HVC Asunnot