Äänekoski 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot Äänekoski

Äänekoski nousi nopeasti kartalle kun Metsä Fibre päätti historian suurimmasta metsätalouden investoinnistaan. Äänekoskelle nousee uusi biotuotetehdas kovaa vauhtia ja tämä kiihdytti myös majoituskysynnän pilviin. HVC Asunnot on ollut mukana majoittamassa Äänekoskella ja Suolahdessa jätti investoinnin alkumetreiltä lähtien. Kalustetut asunnot Äänekoskella ovat kovin kysyttyjä ja meidän asuntojen sijainti palvelee loistavasti tämän hankkeen parissa toimivia henkilöitä.

Kalustetut asunnot Äänekoskella tarjoavat viihtyisän ja kodinomaisen vaihtoehdon pitkäaikaismajoituksen tarvitsijoille. Asunnoista löytyy kaikki tarvittava normaalin arjen pyörittämiseen, jolloin asiakkaamme voivat keskittyä täysillä työhönsä ilman muita murheita.

Äänekosken ja Suolahden kalustetut asunnot laitoimme pystyyn miltei vuosi ennen virallista investointipäätöstä. Olemme tulleet jäädäksemme paikkakunnalle!

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.