Akaa
kalustetut
asunnot

Kalustetut asunnot Akaa

Akaa on kuntaliitos, joka on syntynyt Kylmäkosken, Toijalan ja Viialan kunnista. Akaa on kaupunki keskeisellä sijainnilla Pirkanmaan maakunnassa. Akaalta on loistavat liikenneyhteydet muun muassa Helsinkiin ja Tampereelle. Myös rautatieyhteydet ovat toimivat, ja Akaassa onkin kaksi rautatieasemaa.

Voimakas teollisuus ylläpitää kalustettujen asuntojen kysyntää Akaassa

Akaan alueella on jo pitkään ollut teollisuustoimintaa. Vahvalle teolliselle perustalle on kasvanut paljon monipuolista yritystoimintaa. Suurin osa yrityksistä onkin erikoistunut palvelemaan teollisuuden tarpeita. Tutustu HVC Asuntojen kalustettujen asuntojen tarjontaan Akaassa!

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.