Kalustettuja asuntoja Espoossa – pyydä tarjous!

Me järjestämme sinulle kalustetun asunnon

Pyydä tarjous!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kalustetut asunnot Espoosta

Espoo on pitkään nauttinut asemastaan Suomen teknologiakeskittymänä. Kaupunki on usean korkean profiilin yrityksen kotipaikka, ja Espoon Otaniemen kampusalueella toimii yksi Suomen laadukkaimmista korkeakouluyksiköistä. Sijainti pääkaupunkiseudun metropolialueella takaa Espoon vetovoiman myös talouselämässä ja investoinneissa, erityisesti teknologian ja rakentamisen aloilla. Suuret rakennusurakat, kuten kauppakeskukset ja Länsimetro, tuovat Espooseen väliaikaisasukkaita, joille viihtyisä majoittuminen valmiiksi kalustetussa asunnossa on tärkeää.

Kalustetut asunnot tilapäiseen tarpeeseen

Kalustetut asuntomme Espoossa tarjoavat laadukasta ja viihtyisää tilapäistä asumista niin insinööreille, rakennusammattilaisille kuin asiantuntijoillekin. Olemme valikoineet asunnot keskeisiltä sijainneilta varmistaaksemme hyvät kulkuyhteydet eri projektien parissa työskenteleville ammattilaisille.

Espoo tarjoaa erinomaiset virkistysmahdollisuudet

HVC Asunnoille Espoo on ollut merkittävä kaupunki jo pitkään, ja tarjoammekin tänä päivänä lukuisia kalustettuja asuntoja Espoossa. Tiedämme, että virkistäytymismahdollisuudet ovat olennaisen tärkeitä työpäivien jälkeen lyhyemmälläkin komennuksella. Siksi olemme järjestäneet kalustettuja asuntoja työ- ja liike-elämän kannalta keskeisistä sijainneista, joissa mahdollisuudet myös vapaa-ajan viettoon ovat monipuoliset. Tarjoamme sinulle väliaikaisen kodin esimerkiksi Tapiolan ja Leppävaaran virkistyspaikkojen lähistöltä. Metro Areena, urheilupuisto uimahalleineen, keskuspuisto ja Espoon upeat ulkoilusaaret – kaikki löytyy läheltä.

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella kalustetuista asunnoistamme Espoosta!