Pyydä tarjous kalustetusta asunnostamme Turussa

Me järjestämme sinulle kalustetun asunnon

Pyydä tarjous!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kalustetut asunnot Turku

Turku tai kuten usein kuulee sanottavan, Suomen Turku on ollut yksi eniten tärkeitä investointeja viime aikoina saanut paikkakunta. Etenkin Meyer-telakka on saanut uusia tilauksia, jotka vahvistavat telakan asemaa Turun elinkeinoelämän lippulaivana. Kalustetut asuntomme Turussa ovatkin keskittyneet vahvasti alueille joilta on hyvät yhteydet Meyerin telakalle kuten Pansio, Perno ja Ankkurikylä.

Turun elinvoimainen seutu houkuttulee yrityksiä

Turun naapurikunnissa käy myös positiivinen puhuri mereltä päin ja tästä syystä HVC Asunnot on rantautunut Naantaliin kuin Raision puolellekin. Naantalissa sijaitseva Neste jalostamo on työllistänyt jo vuosien ajan niin lyhyitä kuin pidempiäkin projektimajoitusta tarvitsevia yrityksiä. Kalustetut asunnot Naantalissa ovat miltei kivenheiton päässä Nesteen työmaalta sekä toisella puolella merta sijaitsevalta Meyerin telakalta.

Kaiken tämän vieressä kasvaa hurjaa vauhtia Raisio ja rakennusinvestointien myötä on HVC Asuntojen tarjonta myös Raisiossa kasvanut askel kerrallaan. Raisiosta sekä Turun keskustasta löytyy kalustettuja asuntoja laatua vaativillekin tilapäismajoituksen tarvitsijoille.

Kalustettuja asuntoja Turusta moneen tarpeeseen

Kalustetut asuntomme Turussa tarjoavat laadukasta ja viihtyisää tilapäistä asumista yritysten käyttöön, esimerkiksi telakalla työskenteleville, rakennusammattilaisille kuin asiantuntijoillekin. Eikä työkeikallakaan tietenkään tarvitse majoittua täysin askeettisissa olosuhteissa. Turun kalustettujen asuntojemme joukosta löytyy saunallista neliötä tai viihtyisää kaksiota, joten tarjontaa on moneen makuun!

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella kalustetuista asunnoistamme Turusta!