Espoo 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Espoo tarjoaa erinomaiset virkistysmahdollisuudet

 

HVC Asunnoille Espoo on ollut merkittävä kaupunki jo pitkään, ja tarjoammekin tänä päivänä lukuisia kalustettuja asuntoja Espoossa. Tiedämme, että virkistäytymismahdollisuudet ovat olennaisen tärkeitä työpäivien jälkeen lyhyemmälläkin komennuksella. Siksi olemme järjestäneet kalustettuja asuntoja työ- ja liike-elämän kannalta keskeisistä sijainneista, joissa mahdollisuudet myös vapaa-ajan viettoon ovat monipuoliset. Tarjoamme sinulle väliaikaisen kodin esimerkiksi Tapiolan ja Leppävaaran virkistyspaikkojen lähistöltä. Metro Areena, urheilupuisto uimahalleineen, keskuspuisto ja Espoon upeat ulkoilusaaret – kaikki löytyy läheltä.

Kalustetut asunnot Espoo

Espoo on pitkään nauttinut asemastaan Suomen teknologiakeskittymänä. Kaupunki on usean korkean profiilin yrityksen kotipaikka, ja Espoon Otaniemen kampusalueella toimii yksi Suomen laadukkaimmista korkeakouluyksiköistä. Sijainti pääkaupunkiseudun metropolialueella takaa Espoon vetovoiman myös talouselämässä ja investoinneissa, erityisesti teknologian ja rakentamisen aloilla. Suuret rakennusurakat, kuten kauppakeskukset ja Länsimetro, tuovat Espooseen väliaikaisasukkaita, joille viihtyisä majoittuminen valmiiksi kalustetussa asunnossa on tärkeää.

kalustetut asunnot tilapäiseen tarpeeseen 

Kalustetut asuntomme Espoossa tarjoavat laadukasta ja viihtyisää tilapäistä asumista niin insinööreille, rakennusammattilaisille kuin asiantuntijoillekin. Olemme valikoineet asunnot keskeisiltä sijainneilta varmistaaksemme hyvät kulkuyhteydet eri projektien parissa työskenteleville ammattilaisille.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.