Hämeenlinna 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot
Hämeenlinna

Kanta-Hämeen pääkaupunki Hämeenlinna on Vanajaveden rantoineen ja historiallisine linnoineen kappale kauneinta Suomea. Aulangon puistometsä on ainutlaatuinen paikka maassamme ja Ritari-Areenalla Rinkelinmäellä hassuttelee vastustajiaan HPK. Hämeenlinna voi myös ylpeillä kansallissäveltäjämme Jean Sibeliuksen syntymäkaupunkina.

Moottoritien varressa sijaitseva Hämeenlinna on vetovoimainen kaupunki hyvien yhteyksiensä takia monelle suuryhtiölle, ja kaupunki onkin saanut suuria investointeja mm. terästeollisuuteen ja liikenteeseen. Kalustettujen asuntojen tarve Hämeenlinnassa onkin ollut jatkuva ja HVC Asunnot on tähän tarpeeseen lähtenyt rohkeasti vastaamaan usealla kalustetulla asunnolla. Hyvin yhteyksiensä vuoksi Hämeenlinna palvelee sijainnillaan lisäksi myös lähikaupunkien työkohteita niin etelässä kuin pohjoisessakin. Kalustettu asunto tarjoaa kodinomaisen ja viihtyisän vaihtoehdon väliaikaisena majoituksena ja on siten oiva ratkaisu työmajoituksiin Etelä-Suomessa.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.