Hamina 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot Hamina

Sanonta ”pää on pyörällä kuin Haminan kaupunki” kuvastaa osuvasti Haminan arkkitehtuuria. Haminan vanhat puutalot, kasarmialueet ja meren läheisyys ovat omiaan lisäämään alueen mielenkiintoa. Kalustetut asunnot Haminassa ovatkin mukava tapa majoittuja Haminassa. HVC Asunnot on rantautunut Haminaan vuoden 2015 kesällä jolloin, alkoi E18-moottoritiehanke, joka tulee merkittävästi parantamaan Vaalimaan ja Haminan välistä liikennettä. Kotkaan ei ole Haminasta pitkä matka ja näin pystymme tarvittaessa palvelemaan suurenkin majoitustarpeen osalta nopeasti ja joustavasti. Meiltä löytyy useita kalustettuja asuntoja Kotkasta sekä Karhulasta.

Haminan tunnetuin tapahtuma on kesäisin Hamina Bastion sekä Hamina Tattoo. Hamina Tattoo on vakiintunut joka toinen vuosi järjestettäväksi viikon mittaiseksi sotilasmusiikin suurtapahtumaksi. Hamina Tattoon ajankohta on nykyisin elokuun ensimmäinen viikko. Hamina Tattoon päätapahtumat, marssishow’t ovat tapahtuneet vuodesta 1998 lähtien entisöidyn ja telttakatoksella katetun Hamina Bastionin areenalla aivan kaupungin ydinkeskustassa.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.