Helsinki 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot Helsinki

Helsinki on HVC Asunnoille tärkeä alue, ja se näkyy suoraan myös asuntojemme kasvavassa valikoimassa. Tarjoamme kalustettuja asuntoja Helsingissä erittäin monipuolisesti ja ennen kaikkea eri puolilta pääkaupunkia. Oli kyseessä sitten tarve komennusmiehille telakalle tai toimihenkilötasoisen majoituksen löytäminen Helsingistä yhdelle – HVC Asunnot pystyy järjestämään kalustetun asunnon asiakkaan toiveiden mukaisesti aina kalustetusta yksiöstä isompiin majoituskokonaisuuksiin.

Helsinki tarjoaa kulttuuria ja ravintolaelämyksiä

Helsingin kulttuuri, yöelämä ja ravintolatarjonta ovat Suomen ja Pohjoismaidenkin mittapuulla mahtavia. Kaupungissa on yli 80 museota ja kymmeniä gallerioita. Kansallismuseo esittelee suomalaisten vaiheita esihistoriasta nykyaikaan. Ainutlaatuiset esineet kertovat elämästä yli 10 000 vuoden aikana. Ateneumin taidemuseo on Suomen kansallisgalleria. Sen suojissa on maan laajin vanhemman taiteen kokoelma, yli 20 000 teosta. Nykytaiteen museo Kiasma taas tuo esille monipuolisen kattauksen modernia taidetta. Ravintolaelämyksiä hakeville Helsinki tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja, joista usein esille nousevat yhden Michelin-tähden ansainneet ravintolat Ask, Chef & Sommelier, Demo sekä Olo. Tarjoamamme kalustetut asunnot on sijoiteltu eri puolille Helsinkiä keskeisille paikoille ja hyvien liikenneyhteyksien ääreen.

Kalustettuja asuntoja Helsingissä esimerkiksi työkokemuksille

Kalustetut asuntomme Helsingissä tarjoavat laadukasta ja viihtyisää tilapäistä asumista niin insinööreille, perheille, rakennusammattilaisille kuin asiantuntijoillekin. Kalustetut asuntomme ovat yritysten käytettävissä määräaikaisiin majoittumistarpeisiin, joten mikäli tiedossa on projekti tai työmaa Helsingissä pidemmäksi aikaa, kysy meiltä asuntojen saatavuudesta. Pystymme vastaamaan kaikenlaisiin majoitustarpeisiinne Helsingissä ja tarjoamaan vaivatonta, joustavaa ja juuri tarpeitanne vastaavaa asumista tarvittavan pitkäksi ajaksi. Tämän helpommaksi majoittuminen ei Helsingissä muutu!

Helsinki on suomen voimakkaimmin kasvavia kaupunkeja

Etenkin kesää kohti mentäessä työmaiden määrä kasvaa Helsingissä kovaa vauhtia ja samaa tahtia kasvaa HVC Asuntojen tarjonta pääkaupunkiseudulla. Luontaisen kasvunsa lisäksi Helsinki vetää työntekijöitä eri puolilta Suomea ja koko maailmaa. Kysyntä kalustetuista asunnoista Helsingissää on siis ymmärrettävästi jatkuvasti korkealla tasolla, mutta pystymme silti järjestämään majoitusratkaisun useimmissa tapauksissa, pitkien tai lyhyiden jaksojen ajaksi. Vaihtoehtoja majoittumisen suhteen on useita ja kalustettuja asuntoja löytyy kattavasti eri puolilta Helsinkiä. Asuntojen sijainnissa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota palveluiden läheisyyteen ja hyvien liikenneyhteyksien saatavuuteen. Helsingin kalustetuista asunnoistamme pääset kulkemaan kätevästi työmaalle kuin työmaalle kantakaupungissa ja lähikunnissa.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.