HVC-hotellit – Edullista hotellimajoitusta kiintein sopimushinnoin ympäri Suomea!

elo 2, 2017

Onko majoitustarpeenne lyhytaikainen vai tarvitsetteko tilapäistä majoitusta asuntomajoituksenne tueksi? HVC-yhteistyöhotelleilla tarjoamme asiakkaillemme ratkaisun myös vain muutaman yön kestäviin majoitusjaksoihin ympäri Suomea.

Projekteissa, joissa majoitustarve on 1-2 yötä viikossa, hotellit ovat viihtyisä, taloudellinen ja suosittu vaihtoehto. Yhteistyöhotellimme soveltuvat erinomaisesti myöskin muuttuviin ja tilapäisiin majoitusratkaisuihin osana kokonaisvaltaista ja muuttuvaa projektianne.

Hotellimajoitus tarjoaa mukavuutta ja vaivattomuutta

Tulet sitten kravatti kaulassa tai haalarit jalassa, olet tervetullut yhteistyöhotelleihimme! Mikä onkaan sen mukavampi startti päivällesi, kuin nauttia herkullinen hotelliaamiainen puuroineen ja pekoneineen, lyhyen tai pidemmän kaavan taktiikalla ilman omatoimista leipien voitelua ja kahvien keittelyä.

Olemme neuvotelleet noin 80 yhteistyöhotellin kanssa ympäri maata tarjotaksemme hotellimajoitusta edullisin ja kiintein huonehinnoin, parhaimmillaan yhteistyöhotelleissamme majoittuu -50% eduin normaalista listahinnasta. Yhteistyöhotellikantamme muodostuu pienemmistä ketjuhotelleista sekä hyvätasoisista yksityisistä hotelleista. Neuvottelemme jatkuvasti lisää HVC-yhteistyöhotelleita, räätälöidysti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Tälle vuodelle olemme saaneet jo toistakymmentä uutta HVC-yhteistyöhotellia.

Kuinka saada parhaat hyödyt ja säästöt irti hotellimajoituksista?

Käytännössä hommaa toteutetaan vuosimaksullisin hotellietukortein, joita on saatavilla sekä henkilökohtaisina että yrityskohtaisina kortteina, asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Henkilökohtaiset HVC-etukortit toimivat parhaiten yrityksissä, joissa on kantahenkilöstöä ja useita reissaavia henkilöitä ja jotka reissaavat samanaikaisesti. Yritykohtaiset kortit ovat suunnattu yrityksille, joilla on henkilöstön vaihtuvuutta tai useampi henkilö reissaa harvakseen, jolloin kortin voi aina antaa sille henkilölle, jolle satunnainen hotellitarve tulee eteen.

Mikäli olette kiinnostuneita laajamittaiseen vuosiyhteistyöhön myös hotellimajoitusten osalta, ottakaa rohkeasti yhteyttä ja neuvotellaan yhdessä tarpeisiinne soveltuva hotellietukorttipaketti. Tavoitatte minut erinomaisesti sähköpostitse osoitteesta marko.pelkonen@hotelvipclub.com.

Yhteistyöterkuin,
Marko, HVC-myynti