Hyvinkään kalustetut asunnot

Kalustetut asunnot Hyvinkäällä

Hyvinkään sijainti Pohjois-Uudellamaalla, moottoritien kupeessa tekee kaupungista erinomaisen asemapaikan niin pääkaupunkiseudun kuin Etelä-Hämeen työprojekteihin. Aivan kaupungin keskustan vieressä oleva Sveitsin uniikki luonnonpuisto tarjoaa poikkeukselliset puitteet lasketteluun, hiihtoon ja lenkkeilyyn, lisäksi alueella toimii maauimala. HVC Asunnoilla on lukuisia kalustettuja asuntoja alueella, joissa välimatka sekä virkistysalueille että työkohteisiin on optimaalinen. Hyvinkää tunnetaan lisäksi Etelä-Suomen kovimpana pesäpallopaikkakuntana, kiitos Hyvinkää Tahkon menestyksen. Hyvinkään sairaalan lisärakennus -hanke on oiva esimerkki viime vuosien merkittävimmistä investoinneista kaupunkiin, joka on tuonut tullessaan yrityksiä ympäri Suomen Hyvinkäälle. Kalustetun asunnon vuokraaminen työkomennuksella oleville ulkopaikkakuntalaisille on osoittautunut toimivimmaksi keinoksi hoitaa tilapäismajoitustarve. Suurimpana syynä tähän on ollut kaupungin sijainti, loistavat yhteydet etelään ja pohjoiseen sekä erinomainen kalustettujen asuntojen tarjonta. HVC Asunnot haluaa ylläpitää tätä osaltaan edelleen.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.