Imatra 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot Imatra

Kaupungin läpi virtaava Vuoksi ja siinä kuohuava Imatrankoski ovat etelä-karjalalaisen Imatran kaupungin tunnusomaiset kasvot. Imatra on erityisesti tunnettu vahvasta tehdasteollisuudestaan sekä Saimaan rannalla yli 30 vuotta toimineesta Imatran Kylpylästä.

Teollisuuden alalla kaupungin tärkein tekijä on Storan Enson Imatran tehtaat, jotka ovat Suomen suurin kartongintuottaja. Vuonna 2016 yhtiö ilmoitti 70 miljoonan euron investoinnista tehtaisiin. Investointi yhdessä Imatrankosken voimalaitostuotannon kanssa on tuonut alueelle reilusti ulkopaikkakuntalaisia komennustyöntekijöitä, joita HVC Asunnoilla on ollut ilo majoittaa kalustetuissa asunnoissamme Imatralla. Kaupungin vilkas elinkeinoelämä on pitänyt kalustettujen asuntojen käyttöasteet korkealla viime vuodet ja kysyntä asunnoista on ollut jatkuvasti kasvava.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.