Joensuun 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot Joensuu

Suomen kansallismaisemissa Pielisjoen suulla sijaitseva Joensuu on Pohjois-Karjalan maakuntakeskus. Kaupunki on tunnettu rikkaasta ja monipuolisesta kulttuuritarjonnastaan kansanmusikkifestivaaleista Ilosaarirockiin. Onpahan Joensuulla myös kunnia olla suomirock-legendojen Ilkka ja Ismo Alangon kotikaupunki.

Joensuu on infrastruktuuriltaan vetovoimainen useille investoinneille ja Pohjois-Karjalan keskuksena se palvelee sijainniltaan myös laajempaa aluetta Itä-Suomessa. Tästä johtuen myös kalustettujen asuntojen kysyntä ja tarjonta Joensuussa on jatkuvassa kasvussa. Itä-Suomeen matka on pitkä etelän kasvukeskuksista ja HVC Asunnot haluaakin tarjota pitkänmatkalaisille työmajoittujille viihtyisät oltavat kalustetuissa asunnoissamme Joensuussa.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.