Jyväskylä 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Vaihtoehtoja kalustetuissa asunnoissa löytyy riittämiin

 

Jyväskylä on ollut Tampereen jälkeen HVC Asunnoille ”kakkoskotipaikka”, sillä olemme vuosien aikana kasvattaneet kalustettujen asuntojen tarjontamme kaupungissa lähes yhtä suureksi kuin Pirkanmaalla. Meillä on ollut ilo saada tarjota majoitusta lukuisille kaupungissa työkomennuksella oleville ammattilaisille. Kalustetut asuntomme Jyväskylässä ovatkin olleet kovalla käyttöasteella erityisesti keskussairaalan laajennushankeen kaupunkiin tuomien ulkopaikkakuntalaisten urakoitsijen väliaikaisina asuntoina. Kalustetut asunnot Jyväskylässä palvelelevat myös lähialueiden hankkeiden majoitustarpeita, suurimpana esimerkkinä Äänekosken biotuotetehdas.

Kalustetut asunnot Jyväskylä

Jyväskylä kauniiden vesistöjen ympäröimänä Keski-Suomen pääkaupunkina on sekä opiskelijoiden että ammattilaisten suosiossa. Kätevät etäisyydet kaikkiin ilmansuuntiin vetävät opiskelijoita Jyväskylän yliopistoon ja ammattikorkeakouluun, mutta tarjoavat myös yrityksille erinomaiset ja tehokkaat mahdollisuudet toimia. Kalustettujen asuntojemme valikoima Jyväskylässä on laajentunut vuosi vuodelta.

Jyväskylä on keski-suomen helmi

Harjun alueen uniikki miljöö tarjoaa ihmisille upean virkistyspaikan, joka toimii myös palloilu-urheilun keskuspaikkana kaupungissa. Hippoksen jäähallissa myös väliaikaisesti kaupungissa majoittuvat pääsevät kokemaan todellista ”jypinkyläläisyyttä”, ja lukuisat kesätapahtumat pitävät kaupungin vireänä ihmisten lomaillessa. Jyväskylän monet tehtaat ja IT-projektit sekä tieliikenneyhteyksin parannusurakat ovat vetäneet viime vuosina paljon investointeja Keski-Suomeen ja luoneet tätä kautta myös tarvetta kalustetuille asunnoille, lyhyeen ja pidempäänkin majoitustarpeeseen. Tähän haasteeseen haluammekin Jyväskylässä vastata tarjoamalla laadukkaita asuntoja, valmiiksi kalustettuina, eri alojen ammattilaisten majoituskäyttöön.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.