Kajaani
kalustetut
asunnot

Kalustetut asunnot Kajaani

Kainuun maakuntakeskus Kajaani on kulttuurihistoriallinen kaupunki monella tapaa. Kaupungin perusti Pietari Brahe jo maaliskuussa 1651, ja nykyisin Kajaaniin kuuluva Paltamo on runoilija Eino Leinon synnyinpaikka. Kaupunki sijaitsee Kajaaninjoen varrella, jonne syntyneen kulttuurimaiseman tunnetuin maamerkki ovat yli 400 vuotta vanhat Kajaanin linnan rauniot.

Viime vuosina Kajaanissa on investoitu mm. vesiverkoston saneeraukseen sekä Kainuun uuden sairaalan rakentamiseen, jonka on määrä valmistua vuoteen 2021 mennessä. Vuonna 2016 valmistui energiayhtiö St1:n bioetanolilaitos, jonka laajennushanke on jo käynnissä. Investoinnin kokonaisarvo oli n. 40 miljoonaa euroa.

Haastavassakin taloustilanteessa Kainuu ja Kajaani ovat säilyneet vetovoimaisina, ja se on näkynyt myös eri alojen yritysten majoitustarpeissa kaupungissa. HVC Asunnot on järjestänyt kalustettuja asuntoja yritysasiakkailleen Kajaanissa jo parin vuoden ajan. Kainuun idyllinen luonto tekee kalustettujen asuntojen lisäksi myös mökkimajoituksesta kiehtovan vaihtoehdon työprojektin majoitusratkaisuksi etenkin kesäaikaan. HVC Asunnot onkin järjestänyt myös lukuisia kalustettuja mökkejä ja hirsihuviloita yritysten tarpeisiin Kajaanin alueella.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.