Pyydä tarjous kalustetusta asunnostamme

Jyväskylässä

Me järjestämme sinulle kalustetun asunnon

Pyydä tarjous!

Vaihe 1 / 2 - Yhteystiedot

50%

Kalustetut asunnot Jyväskylä

Jyväskylä kauniiden vesistöjen ympäröimänä Keski-Suomen pääkaupunkina on sekä opiskelijoiden että ammattilaisten suosiossa. Kätevät etäisyydet kaikkiin ilmansuuntiin vetävät opiskelijoita Jyväskylän yliopistoon ja ammattikorkeakouluun, mutta tarjoavat myös yrityksille erinomaiset ja tehokkaat mahdollisuudet toimia. Kalustettujen asuntojemme valikoima Jyväskylässä on laajentunut vuosi vuodelta.

Jyväskylä on Keski-Suomen helmi

Harjun alueen uniikki miljöö tarjoaa ihmisille upean virkistyspaikan, joka toimii myös palloilu-urheilun keskuspaikkana kaupungissa. Hippoksen jäähallissa myös väliaikaisesti kaupungissa majoittuvat pääsevät kokemaan todellista ”jypinkyläläisyyttä”, ja lukuisat kesätapahtumat pitävät kaupungin vireänä ihmisten lomaillessa. Jyväskylän monet tehtaat ja IT-projektit sekä tieliikenneyhteyksin parannusurakat ovat vetäneet viime vuosina paljon investointeja Keski-Suomeen ja luoneet tätä kautta myös tarvetta kalustetuille asunnoille, lyhyeen ja pidempäänkin majoitustarpeeseen. Tähän haasteeseen haluammekin Jyväskylässä vastata tarjoamalla laadukkaita asuntoja, valmiiksi kalustettuina, eri alojen ammattilaisten majoituskäyttöön.

Vaihtoehtoja kalustetuissa asunnoissa löytyy riittämiin

Jyväskylä on ollut Tampereen jälkeen HVC Asunnoille ”kakkoskotipaikka”, sillä olemme vuosien aikana kasvattaneet kalustettujen asuntojen tarjontamme kaupungissa lähes yhtä suureksi kuin Pirkanmaalla. Meillä on ollut ilo saada tarjota majoitusta lukuisille kaupungissa työkomennuksella oleville ammattilaisille. Kalustetut asuntomme Jyväskylässä ovatkin olleet kovalla käyttöasteella erityisesti keskussairaalan laajennushankeen kaupunkiin tuomien ulkopaikkakuntalaisten urakoitsijen väliaikaisina asuntoina. Kalustetut asunnot Jyväskylässä palvelelevat myös lähialueiden hankkeiden majoitustarpeita, suurimpana esimerkkinä Äänekosken biotuotetehdas.

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella kalustetuista asunnoistamme Jyväskylässä!