Pyydä tarjous kalustetusta asunnostamme

Kajaanissa

Me järjestämme sinulle kalustetun asunnon

Pyydä tarjous!

Vaihe 1 / 2 - Yhteystiedot

50%

Kalustetut asunnot Kajaani

Kainuun maakuntakeskus Kajaani on kulttuurihistoriallinen kaupunki monella tapaa. Kaupungin perusti Pietari Brahe jo maaliskuussa 1651, ja nykyisin Kajaaniin kuuluva Paltamo on runoilija Eino Leinon synnyinpaikka. Kaupunki sijaitsee Kajaaninjoen varrella, jonne syntyneen kulttuurimaiseman tunnetuin maamerkki ovat yli 400 vuotta vanhat Kajaanin linnan rauniot.

Viime vuosina Kajaanissa on investoitu mm. vesiverkoston saneeraukseen sekä Kainuun uuden sairaalan rakentamiseen, jonka on määrä valmistua vuoteen 2021 mennessä. Vuonna 2016 valmistui energiayhtiö St1:n bioetanolilaitos, jonka laajennushanke on jo käynnissä. Investoinnin kokonaisarvo oli n. 40 miljoonaa euroa.

Haastavassakin taloustilanteessa Kainuu ja Kajaani ovat säilyneet vetovoimaisina, ja se on näkynyt myös eri alojen yritysten majoitustarpeissa kaupungissa. HVC Asunnot on järjestänyt kalustettuja asuntoja yritysasiakkailleen Kajaanissa jo parin vuoden ajan. Kainuun idyllinen luonto tekee kalustettujen asuntojen lisäksi myös mökkimajoituksesta kiehtovan vaihtoehdon työprojektin majoitusratkaisuksi etenkin kesäaikaan. HVC Asunnot onkin järjestänyt myös lukuisia kalustettuja mökkejä ja hirsihuviloita yritysten tarpeisiin Kajaanin alueella.

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella kalustetuista asunnoistamme Kajaanissa!