Pyydä tarjous kalustetusta asunnostamme Kemissä

Me järjestämme sinulle kalustetun asunnon

Pyydä tarjous!

Vaihe 1 / 2 - Yhteystiedot

50%

Kalustetut asunnot Kemi

Kemin Lumilinna, maailman suurin laatuaan, on Lapin suosituimpia matkailukohteita. Se on jo vuosia toiminut kaupungin tunnetuimpana maamerkkinä, joka vetää kymmeniä tuhansia turisteja vuosittain niin ulkomailta kuin Suomestakin. Lumilinnan ja jalkapallon Veikkausliigaan vuonna 2015 nousseen PS Kemin lisäksi kaupungille on viime vuosina buustia antanut kiinalaisen energiajätti Kaidin suunnitelema miljardi-investointi biojalostamosta Kemiin.

Biojalostamon tarkoituksena on ainutlaatuisella tavalla hyödyntää raaka-aineena Lapin metsien tarjoamaa puupohjaista biomassaa. Hanke on toteutuessaan ainutlaatuinen koko maailman mittakaavassa, ja sen talousvaikutus on merkittävä Lapille ja koko Suomelle. Merkkinä kiinalaisyhtiön suunnitelmien vakavuudesta voidaan pitää entisen puolustusministerin Carl Haglundin valintaa kiinalaisyhtiön Suomen toimitusjohtajaksi.

Vuoden 2017 aikana tehtävä lopullinen investointipäätös toisi mukanaan tuhansia ulkopaikkakuntalaisia työntekijöitä, joiden majoittamiseen kalustetuissa asunnoissa Kemissä HVC Asunnot on nyt alkanut varautumaan. Haluamme olla mukana historiallisessa hankkeessa ja tarjota niin kotimaisille kuin ulkomaisillekin urakoitsijoille viihtyisän majoituksen kalustetuissa asunnoissamme.

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella kalustetuista asunnoistamme Kemissä!