Pyydä tarjous kalustetusta asunnostamme Kotkassa

Me järjestämme sinulle kalustetun asunnon

Pyydä tarjous!

Vaihe 1 / 2 - Yhteystiedot

50%

Kalustetut asunnot Kotka

Kotka on kasvanut viime vuosina tärkeäksi teollisuuden ja teknologian alueeksi. Kalustetut asunnot Kotkassa tarjoavat pitkäaikaiselle majoitukselle loistavat puitteet, on majoitustarve sataman alueella, Kotka-Millsin tai Mussalon seudulla.

Kotkan tapahtumat ja investoinnit lisäävät majoitustarvetta

Kotkan Meripäivät on Kotkassa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä yleisömäärältään (yli 200 000) Suomen toiseksi suurin festivaalitapahtuma. Tämän tapahtuman aikana HVC Asunnot on majoittamassa tapahtuman järjestäjistä aina pitkäaikaisvieraisiin majoittujiin asti Kotkan kalustetuissa asunnoissamme.

Kotkan satama on myös kokemassa suuria muutoksia, mikäli yli 400 miljoonan euron investointi – Kotka Old Port – ottaa askeleen eteenpäin. HVC Asunnot on valmiina tarjoamaan laadukasta majoitusta tämänkin urakan suunnittelijoille, rakentajille sekä urakoitsijoille valmiiksi kalustettujen asuntojen kautta!

Kalustettuja asuntoja hyvillä sijainneilla Kotkassa

Kalustetut asuntomme Kotkassa sijaitsevat Kotkansaaren lisäksi Karhulassa, Karhuvuoressa, Sunilassa sekä Hovinsaaressa. Haminaan ei ole Kotkasta pitkä matka, mutta suuren kysynnän vuoksi olemme jalkautuneet myös Haminaan, josta meiltä löytyy useita kalustettuja asuntoja.

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella kalustetuista asunnoistamme Kotkassa!