Pyydä tarjous kalustetusta asunnostamme Kuopiossa

Me järjestämme sinulle kalustetun asunnon

Pyydä tarjous!

Vaihe 1 / 2 - Yhteystiedot

50%

Kalustetut asunnot Kuopio

Kalakukko ja Puijon jylhät maisemat ovat asioita, joista Kuopio varmasti ensimmäisenä muistetaan. Savon sydämessä, Kallaveden rannalla sijaitseva Kuopio on Suomen kahdeksanneksi suurin kaupunki. Savolaista lupsakkuutta ja hyväntahtoista vääräleukaisuutta voi ulkapaikkakuntalainen parhaiten päästä ihmettelemään Niiralan jäähallissa, Väinölänniemen stadionilla tai Puijon hiihtokilpailuissa, sillä Kuopio on kova urheilukaupunki. KalPa jääkiekossa ja KuPS jalkapallossa ovat kaupungin pääsarjapalloilun lippulaivat. Kesäisin Kuopio Tanssii ja Soi, kun Pohjoismaiden vanhin kansainvälinen tanssifestivaali valtaa kaupungin. Historiallisesti kuuluisin kuopiolainen, Hannes Kolehmainen, juoksi 1900-luvun alkuvuosikymmeninä Savon lisäksi koko Suomen maailmankartalle.

Elinkeinoelämän rakenne Kuopiossa on monipuolinen. Kasvavana opiskelijakaupunkina Kuopio on viime vuosina investoinnut esimerkiksi Savilahden alueen tiedepuiston laajentamiseen, jossa sijaitsee mm. 3000 työpaikan Tecnopolis Kuopio. Vuonna 2015 julkaistiin tieto maailman suurimman havusellutehtaan rakentamisesta Kuopioon. Investoinnin arvo on arviolta n. 1,5 miljardia euroa.

Kuopio siis vetää, ja siksi HVC Asunnot on avannut tasaisesti uusia kalustettuja asuntoja Kuopiossa. Ulkopaikkakuntalaisia yritysmajoittujia virtaa useiden hankkeiden myötä kaupunkiin, joten kalustetut asuntomme Kuopiossa ovat olleet kysyttyjä pienistä kaksioista aina neliöihin asti!

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella kalustetuista asunnoistamme Helsingistä!

Pyörönkaari 24

Huoneita:

3

Sänkyjä:

5

Koko:

72 m²

Hintaan sisältyvät palvelut:

Lämmitys
Liinavaatteet
Sähkö
Vesi
Siivous
Pyyhkeet

Ruoritie 5

Huoneita:

3

Sänkyjä:

6

Koko:

78 m²

Hintaan sisältyvät palvelut:

Lämmitys
Liinavaatteet
Sähkö
Vesi
Siivous
Pyyhkeet

Tiihottarentie 4

Huoneita:

3

Sänkyjä:

5

Koko:

78 m²

Hintaan sisältyvät palvelut:

Lämmitys
Liinavaatteet
Sähkö
Vesi
Siivous
Pyyhkeet