Pyydä tarjous kalustetusta asunnostamme

Raahessa ja Pyhäjoella

Me järjestämme sinulle kalustetun asunnon

Pyydä tarjous!

Vaihe 1 / 2 - Yhteystiedot

50%

Kalustetut asunnot Raahe ja Pyhäjoki

Raahe on tullut tunnetuksi rautaisena Pohjois-Pohjanmaan kuntana – erityisesti kaupungissa vuosikymmeniä toimineen Rautaruukin tehtaan ansiosta. Rautaruukki Oyj:stä tuli osa pohjoismaalaista SSAB-konsernia vuonna 2014, kun yhtiö fuusioitui ruotsalaisen teräsyhtiön kanssa. Fuusion jälkeen Raahen kunnan alue onkin saanut nauttia useiden satojen miljoonien eurojen investoinneista terästollisuuteen.

Raahen naapurikunta Pyhäjoki on ollut viime aikoina tapetilla Fennovoiman Hanhikivi 1 -ydinvoimalaitoksen rakennusinvestoinnin vuoksi. Venäläisvalmistaja Rosatomin rakentaman ydinvoimalainvestoinnin suuruus on useita miljardeja euroja ja sen taloudellinen vaikutus erityisesti Pohjois-Pohjanmaalle, mutta myös koko Suomelle, on erittäin merkittävä.

Terästeollisuuden investoinnit Raaheen ja ydinvoimalahanke Pyhäjoelle ovat tehneet Raahen alueesta erittäin kysytyn paikan myös kalustettujen asuntojen suhteen. Kalustettu asunto Raahesta palvelee sijainniltaan molempien kuntien urakoitsijoiden majoitustarpeita. HVC Asunnot on panostanut kalustettujen asuntojen tarjontaan Raahessa ja lähialueilla. Kaupunki tarjoaa merkittävänä kulttuuris-historiallisena paikkakuntana mahdollisuuden monenlaiseen aktiviteettiin myös työajan ulkopuolella; yhtenä esimerkkinä kansallislajimme pesäpallon huipputason seuraaminen Pattijoen Urheilijoiden kotiotteluissa.

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella kalustetuista asunnoistamme Raahessa!