Pyydä tarjous kalustetusta asunnostamme

Raumalla

Me järjestämme sinulle kalustetun asunnon

Pyydä tarjous!

Vaihe 1 / 2 - Yhteystiedot

50%

Kalustetut asunnot Rauma

Rauma ja Olkiluoto. Nämä kaksi edellä mainittua linkittyvät vahvasti toisiinsa ja tuovat alueelle paljon työvoimaa, joiden majoitusratkaisuista HVC Asunnot kantavat vastuun. Olemme olleet jo vuosia mukana järjestämässä kalustettuja asuntoja Olkiluodon työmaalle saapuville henkilöille. Samalla myös viime vuosina etenkin Rauman meriteollisuus on noussut uusiin kukoistuksiin, jolloin olemme pystyneet pitämään asuntomäärämme korkealla, vaikkakin Olkiluodon huippuvuosista majoitustarve on jo laskenut. Voit silti luottaa siihen, että tarvitessasi kalustettua asuntoa Raumalla, HVC Asuntojen kautta sellainen järjestyy.

Rauman alueen investoinnit lisäävät kalustettujen asuntojen kysyntää

Rolls-Royce-konsernin, Europortsin sekä Rauman sataman historian suurimmat investoinnit tuovat säpinää myös kalustettujen asuntojen tarpeelle. Tämä heijastuu positiivisesti HVC Asuntojen toimintaan ja ennen kaikkea jatkuvuuteen Raumalla. Pelkästään Olkiluodon ja sataman alueella olevien yritysten lisäksi Raumalle on tullut muitakin isoja investointeja, kuten HKScanin historian merkittävimpiä tuotantotalousinvestointeja käsittävä uusi tuotantolaitos. Tärkeänä talouden tukijalkana Raumalla on jo yli sadan vuoden ajan toiminut metsäteollisuus ja sen keihään kärkenä UPM Rauma. Kaikki nämä työmaat tarkoittavat, että Rauman kalustettujen asuntojemme kysyntä pysyy korkealla tasolla. Kun tiedät olevasi paikkakunnalle, tiedustelu vapaista asunnoista kannattaa lähettää siis ajoissa!

Vaivatonta majoitusta kalustetuissa asunnoissa Raumalla – ota yhteyttä

Raumalla sijaitsevat monet suuryritykset varmistavat, että kaupungissa ja lähialueilla riittää eri alojen ammattilaisia, joille helppo ja vaivaton majoitus on olennaista. Hoitamalla majoituksen HVC Asuntojen kautta voit varmistaa, että kaikki sujuu mutkattomasti eikä majoittuminen aiheuta ylimääräistä stressiä. Rauman kalustetut asuntomme tarjoavat helpon ratkaisun majoitustarpeisiinne, ajanjakson pituudesta riippumatta.

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella kalustetuista asunnoistamme Raumalla!