Kankaan­pää 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot Kankaan&shypäässä

Kankaanpää on kaunis kaupunki Satakunnan maakunnassa. Kankaanpää toimii Pohjois-Satakunnan elinkeinoelämän keskuksena. Tiilenteko on ollut osana kankaanpäälaista elämänmenoa jo sukupolvien ajan, mikä näkyy tiiliarkkitehtuurin vallitsemassa kaupunkikuvassa. Punatiili on yleinen näky Kankaanpään julkisissa rakennuksia sekä kerros- ja omakotitaloissa.

Kankaanpää on pienestä koostaan huolimatta elinvoimainen

Pienestä koostaan huolimatta Kankaanpäässä on hyvä kulttuuri- ja nähtävyystarjonta ympäri vuoden. Taidekehä on yksi merkittävimmistä nähtävyyksistä Kankaanpäässä. Lisäksi Kankaanpää on tunnettu tapahtuma- ja markkinapaikka. Tutustu HVC Asuntojen kalustettuihin asuntoihin Kankaanpäässä!

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.