Kemi
kalustetut
asunnot

Kalustetut asunnot Kemi

Kemin Lumilinna, maailman suurin laatuaan, on Lapin suosituimpia matkailukohteita. Se on jo vuosia toiminut kaupungin tunnetuimpana maamerkkinä, joka vetää kymmeniä tuhansia turisteja vuosittain niin ulkomailta kuin Suomestakin. Lumilinnan ja jalkapallon Veikkausliigaan vuonna 2015 nousseen PS Kemin lisäksi kaupungille on viime vuosina buustia antanut kiinalaisen energiajätti Kaidin suunnitelema miljardi-investointi biojalostamosta Kemiin.

Biojalostamon tarkoituksena on ainutlaatuisella tavalla hyödyntää raaka-aineena Lapin metsien tarjoamaa puupohjaista biomassaa. Hanke on toteutuessaan ainutlaatuinen koko maailman mittakaavassa, ja sen talousvaikutus on merkittävä Lapille ja koko Suomelle. Merkkinä kiinalaisyhtiön suunnitelmien vakavuudesta voidaan pitää entisen puolustusministerin Carl Haglundin valintaa kiinalaisyhtiön Suomen toimitusjohtajaksi.

Vuoden 2017 aikana tehtävä lopullinen investointipäätös toisi mukanaan tuhansia ulkopaikkakuntalaisia työntekijöitä, joiden majoittamiseen kalustetuissa asunnoissa Kemissä HVC Asunnot on nyt alkanut varautumaan. Haluamme olla mukana historiallisessa hankkeessa ja tarjota niin kotimaisille kuin ulkomaisillekin urakoitsijoille viihtyisän majoituksen kalustetuissa asunnoissamme.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.