Kerava
kalustetut
asunnot

Kalustetut asunnot Kerava

Kerava sijaitsee Uudenmaan maakunnassa pääkaupunkiseudun pohjoispuolella ja kuuluu Helsingin metropolialueeseen. Näin ollen Kerava nauttiikin sijaintinsa vuoksi monista eduista pääkaupungin kupeessa. Keravan läpi kulkee Helsinki-Lahti-rautatie. Lisäksi Keravalta on vain vartin ajomatka Helsinki-Vantaa lentoasemalle.

Kerava on merkittävä teollisuuskaupunki ja Keravan kaupungin jälkeen suurimpia työnantajia ovat muun muassa Sinebrychoff ja Tuko Logistics. Kaupungissa on myös monipuolista pienteollisuutta. Käy tutustumassa HVC Asuntojen kalustettujen asuntojen tarjontaan Keravalla.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.