Kokkola
kalustetut
asunnot

Kalustetut asunnot

Kokkola

Keski-Pohjanmaan ylpeys Kokkola on tunnettu monipuolisesta kulttuurielämästään – tarjolla on niin kirkkomusiikkia, oopperaa kuin Suomen toiseksi suurin juniorijalkapalloturnaus Kokkola Cup. Urheilun saralla kaupungin lipunkantaja on lentopalloliigaa 2010-luvulla hallinnut Kokkolan Tiikerit.

Kemianteollisuus on perinteisesti ollut vahva teollisuuden ala Kokkolassa. Vuonna 2014 valmistunut Woikosken ilmakaasutehdas on viime vuosien merkittävimpiä investointeja Kokkolan suurteollisuusalueelle. Teollisuuden investoinnit tuovat kaupunkiin tilapäisasuntojen tarvitsijoita, ja Kokkolassa onkin tasaisesti kysyntää kalustetuista asunnoista. HVC Asunnot onkin tästä syystä kasvattanut kalustettujen asuntojen tarjontaansa Kokkolan alueella.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.