Kotka 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustettuja asuntoja hyvillä sijainneilla Kotkassa

 

Kalustetut asuntomme Kotkassa sijaitsevat Kotkansaaren lisäksi Karhulassa, Karhuvuoressa, Sunilassa sekä Hovinsaaressa. Haminaan ei ole Kotkasta pitkä matka, mutta suuren kysynnän vuoksi olemme jalkautuneet myös Haminaan, josta meiltä löytyy useita kalustettuja asuntoja.

Kalustetut asunnot Kotka

Kotka on kasvanut viime vuosina tärkeäksi teollisuuden ja teknologian alueeksi. Kalustetut asunnot Kotkassa tarjoavat pitkäaikaiselle majoitukselle loistavat puitteet, on majoitustarve sataman alueella, Kotka-Millsin tai Mussalon seudulla.

Kotkan tapahtumat ja investoinnit lisäävät majoitustarvetta

Kotkan Meripäivät on Kotkassa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä yleisömäärältään (yli 200 000) Suomen toiseksi suurin festivaalitapahtuma. Tämän tapahtuman aikana HVC Asunnot on majoittamassa tapahtuman järjestäjistä aina pitkäaikaisvieraisiin majoittujiin asti Kotkan kalustetuissa asunnoissamme.

Kotkan satama on myös kokemassa suuria muutoksia, mikäli yli 400 miljoonan euron investointi – Kotka Old Port – ottaa askeleen eteenpäin. HVC Asunnot on valmiina tarjoamaan laadukasta majoitusta tämänkin urakan suunnittelijoille, rakentajille sekä urakoitsijoille valmiiksi kalustettujen asuntojen kautta!

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.