Kouvola
kalustetut
asunnot

Kalustetut asunnot Kouvola

Kouvola tunnetaan rautatiekaupunkina sekä kuntaliitosten myötä paperiteollisuuden vahvana tukijalkana. Etenkin viime vuosina Kouvolan seutu on tullut monelle tutuksi myös suurten urheilutapahtumien osalta kuten Kymi GP – ravit, Itä-Länsi pesäpallo-tapahtuma ja rallicrossin SM- sekä MM-osakilpailuiden tapahtuman keskuspaikkana. HVC Asunnot on ollut mukana järjestämässä majoitusta kalustetuissa asunnoissa Kouvolassa jo usean vuoden ajan.

Paperiteollisuuden investointien myötä usein majoitus tarpeet kasvavat ja meillä onkin jo nyt tarjota kalustettuja asuntoja Kouvolan vierestä Kuusankoskelta, Myllykoskelta, Inkeroisista ja Voikkaalta. Näitä kaikkia paikkakuntia yhdistää juurikin paperiteollisuus. Kymi – projektiin töihin tuleville pystymme tarjoamaan useita eri kokoisia ja tasoisia kalustettuja asuntoja aivan tehtaan lähettyviltä.

Kalustetut asuntomme Kouvolassa tarjoavat laadukasta ja viihtyisää tilapäistä asumista niin insinööreille, rakennusammattilaisille kuin asiantuntijoillekin.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.