Kuopio 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot Kuopio

Kalakukko ja Puijon jylhät maisemat ovat asioita, joista Kuopio varmasti ensimmäisenä muistetaan. Savon sydämessä, Kallaveden rannalla sijaitseva Kuopio on Suomen kahdeksanneksi suurin kaupunki. Savolaista lupsakkuutta ja hyväntahtoista vääräleukaisuutta voi ulkapaikkakuntalainen parhaiten päästä ihmettelemään Niiralan jäähallissa, Väinölänniemen stadionilla tai Puijon hiihtokilpailuissa, sillä Kuopio on kova urheilukaupunki. KalPa jääkiekossa ja KuPS jalkapallossa ovat kaupungin pääsarjapalloilun lippulaivat. Kesäisin Kuopio Tanssii ja Soi, kun Pohjoismaiden vanhin kansainvälinen tanssifestivaali valtaa kaupungin. Historiallisesti kuuluisin kuopiolainen, Hannes Kolehmainen, juoksi 1900-luvun alkuvuosikymmeninä Savon lisäksi koko Suomen maailmankartalle.

Elinkeinoelämän rakenne Kuopiossa on monipuolinen. Kasvavana opiskelijakaupunkina Kuopio on viime vuosina investoinnut esimerkiksi Savilahden alueen tiedepuiston laajentamiseen, jossa sijaitsee mm. 3000 työpaikan Tecnopolis Kuopio. Vuonna 2015 julkaistiin tieto maailman suurimman havusellutehtaan rakentamisesta Kuopioon. Investoinnin arvo on arviolta n. 1,5 miljardia euroa.

Kuopio siis vetää, ja siksi HVC Asunnot on avannut tasaisesti uusia kalustettuja asuntoja Kuopiossa. Ulkopaikkakuntalaisia yritysmajoittujia virtaa useiden hankkeiden myötä kaupunkiin, joten kalustetut asuntomme Kuopiossa ovat olleet kysyttyjä pienistä kaksioista aina neliöihin asti!

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.