Lahti 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot Lahti

Lahti tiedetään niin Suomessa kuin kansainvälisestikin hiihtokaupunkina. Vuosittain järjestettävät Salpausselän kisat sekä vuonna 2017 pidetyt hiihdon MM-kisat ovat vahvistaneet Suomen ja Lahden asemaa hiihto- ja mäkihyppykaupunkina. Näiden kisojen aikana ovat kalustetut asunnot Lahdessa tarjonneet mukavan ja viihtyisän majoituksen niin kisaturisteille kuin kisaan osallistuvillekin. Nuorten silmissä Lahti on noussut esille musiikin kautta ja voidaankin hyvin sanoa, että Lahti on Suomen rap-muusikin pääkaupunki. Artisteista tunnetuimpia ovat Cheek, Nikke Ankara, Brädi ja Aste. Summer Up – festarit yhdistettynä paikalliseen osaamiseen ovat timanttinen yhdistelmä.

Iskun huonekalutehdas on yksi alueen suurimmista työllistäjistä. Iskun lisäksi Mäntsälän läheisyys sekä hyvät kulkuyhteydet tekevät Lahdesta monelle yritykselle sekä majoittujalle loogisen tukikohdan. HVC Asunnot tarjoaa kalustettuja asuntoja niin vapaa-ajan matkustajille kuin eri hankkeiden parissa työskenteleville majoittujille Lahdessa. Etenkin suurten datakeskusinvestointien aikana ovat kalustetut asunnot Lahdessa kovalla käytöllä.

Kalustetut asuntomme Lahdessa tarjoavat laadukasta ja viihtyisää tilapäistä asumista niin insinööreille, rakennusammattilaisille kuin asiantuntijoillekin.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.