Laidasta laitaan ja kaikkea siltä väliltä – majoitu Turussa mukavasti!

helmi 13, 2018

Laidasta laitaan ja kaikkea siltä väliltä – majoitu Turussa mukavasti!

Hostellimme Turussa on majoittanut matkailijoita jo kohta puoli vuotta. Tunnelma paikassa on hurmaava. Viime viikolla yöpyessäni siellä mietin, ovatko hostellin käyttäjät yleisesti rentoa ja joustavaa, normimatkaajaa mukavampaa jengiä. Joka tapauksessa tunsin suurta iloa ja onnellisuutta työstäni ja siitä, että saan olla mukana tällaisessa. Hostellin lisäksi kalustettuja asuntoja on tullut Turkuun reippaasti lisää; vuodepaikkoja on jo lähes sata. Iso ilon aihe myös tämä!

Isot hankkeet lisäävät majoituksen kysyntää Turussa

Turussa on meneillään paljon isoja hankkeita, kuten Meyer, T3-sairaala, Medisiina D, Harppuunakortteli. Hostelin sijainti Uudenmaankadun ja Hämeenkadun kulmassa on loistava. Lyhyt työmatka ja vapaa-ajalla kaikki on lähellä. On ollut ilo lukea Turun selvittävän raitiotien edellytyksiä kaupungilleen, Turku-ratapiha hankkeesta puhumattakaan. Kaikki tämä kuulostaa hienolta ja hankkeet käynnistyvät samalla, kun kotona Tampereella Kansi- ja Raidehanke ovat jo kovalla vauhdilla rakentumassa.

HVC Hostel Turku edulliseen majoitukseen

Edulliseen ja viihtyisään majoitukseen HVC Hostel Turku on fiksun valinta. Heti oven ulkopuolella käytössäsi on kaikki Turun keskustan ravintolat, kaupat ja palvelut. Viereisessä korttelissa on kaunis Turun tuomiokirkko sekä upeasti valaistu Aurajoen ranta rentouttaviin iltakävelyihin. Työmatkayöpymisen lisäksi Turku on loistava paikka vapaa-ajan matkustamiseen – kuluttaja-asiakkaita meillä on myös paljon, tervetuloa jatkossakin!

Kokonaan remontoidussa, uusin kalustein sisustetussa hostellissamme on tilavia 2-4 hengen huoneita. Kaikissa Turun majoituskohteissamme olemme panostaneet hyviin yöuniin valitsemalla hotellitasoiset sängyt sekä vuodevaatteet. Hostellissa yksityisyyttä on samalla tavalla kuin tilavassa hotellihuoneessa. Vuodevaatteet, pyyhkeet ja siivoukset kuuluvat yöpymisen hintaan kaikissa kohteissamme.

Hostellissa on uusittu iso yhteinen keittiö, runsas valikoima ruuanlaittovälineitä, isot jääkaapit, astianpesukoneet jne. Yhteisistä tiloista löytyy suihkut
ja saniteettitilat sekä iso ruokailutila ja olohuone.
Hostellissa on työskentelytila asiakkaidemme käyttöön sekä Wi-Fi.

Tervetuloa majoittumaan Turkuun – hostelliin tai kalustettuun asuntoon!

Tule paikalle sellaisena, kuin olet. Ota mukaan itsesi ja hostellilla sekä asunnoillamme Turussa ja ympäri Suomen on kaikki muu tarvittava. Itse en ole koskaan aiemmin yöpynyt hostellissa, aina hotellissa. Paljon kuulee puhetta yksinäisistä illoista hotellihuoneessa. Hostellissa tämä murhe ei vaivaa vaan yhteisöllisyys ja ystävällisyys on kokemus. Majoittujat osaavat arvostaa toisten yksityisyyttä, mutta selvästi hostellin yöpyjät ovat sosiaalisempaa porukkaa. Keittiössä voi vaihtaa kuulumiset ja syödä yhdessä. Yksinään istuvan tai esim. töitä tekevän annetaan olla rauhassa. Ihanasti on tilaa olla kuten haluaa.

 

Toivotetaan hyvää yötä ja huomenta – mukavaa mennä yöpuulle tai aloittaa uusi päivä näissä merkeissä.

– Krista

 

HVC Hostel Turku ja kalustetut asuntomme Turussa toivottavat Sinut yöpymään <3