Lappeen­­ranta 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot Lappeenranta

Lappeenranta, tuo Saimaan portti ja yliopistokaupunki tarjoavat pitkäaikaismajoittujille paljon tekemistä niin kesäisin kuin talvellakin. Kalustetut asunnot Lappeenrannassa ovat sijoittuneet eri puolille kaupunkia, osasta asunnoiltamme on vain pieni kävelymatka Lappeenrannan satamaan josta löytyvät suomen kuulut atomi ja vety.

Lappeenrannassa elinkeinoelämän silmin tärkeää osaa näyttelee suurten paperitehtaiden tekemät investoinnit niin UPM Kaukas kuin Joutsenon puolella olevan Metsä-Fibren sellutehtaankin osalta. Kasvavaan kalustettujen asuntojen tarpeeseen olemme varautuneet ja HVC Asunnot on jo investoinut kasvavissa määrin kalustettujen asuntojen tarjontaan Lappeenrannassa.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.