Lohja 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot Lohja

Lohja on pienestä koostaan huolimatta yksi Uudenmaan maakunnan elinvoimaisimmista teollisuuskunnista. Lohjalla on niin kaivos- ja mineraaliteollisuutta kuin metsä-, muovi-, metalli- ja elektroniikkateollisuuttakin. Laaja-alainen teollisuus pitää kaupungin rakennushankkeet käynnissä ja tuo Lohjalle tasaisesti työvoimaa muualtakin Suomesta.

Kalustetun asunnon vuokraaminen on yhä useammalle ulkopaikkakuntalaiselle yritykselle helpoin ja fiksuin ratkaisu työprojektin majoituksen järjestämiseen. Koska Lohjan teollisuus on niin monipuolista, myös kalustettujen asuntojen tarvitsijoita on usealta eri toimialalta. HVC Asunnoilla on ollut ilo tarjota majoitusta kalustetussa asunnossa Lohjalla jo usealle yrityksille maanrakentajista asiantuntijoihin.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.