Mikkeli kalustetut asunnot

Kalustetut asunnot Mikkeli

Mikkeli on tullut tunnetuksi aktiivisena urheilukaupunkina, vetureinaan jääkiekon SM-liigassa pelaavat Jukurit sekä jääpallon puolelta Mikkelin Kampparit. Autourheilun saralla historiaa koettiin helmikuussa 2017 kun Mikkelin sm-ralliin osallistui nuori Kalle Rovanperä. Nuoren Rovanperän osallistuminen täytti Mikkelin kaikki majoituspaikat ja niin kävi myös HVC Asuntojen kalustetuille asunnoille Mikkelissä. Kalustetut asunnot Mikkelissä ovat valmiina vastaanottamaan rakentajat sekä muut majoittujat tulevan, miltei 100 miljoonan euron arvoisen biotalousinvestoinnin, Scandinavian BioPower Oy:n toteuttaman biohiilitehtaan rakennustyömaalle. Suuri investointi tuottaa Mikkeliin reilusti rakentamisvaiheessa majoitustarvetta ja me HVC Asunnoilla olemme tähän varautuneet. Biohiilitehtaan valmistuessa arvioidaan sen tuovan 50 suoraa työpaikkaa ja työllistävän välillisesti 400 ihmistä raaka-aineketjussa.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.