Mitä tarkoittaa kalustettu asunto?

Usein asuntoja vuokrataan ilman kalusteita, mutta tarjolla on myös valmiiksi kalustettuja asuntoja. Valmiiksi kalustetussa asunnossa asumisen puitteet on hoidettu vuokranantajan toimesta, aina huonekaluista liinavaatteisiin. Kalustettu asunto on helppo ratkaisu erityisesti väliaikaiseen asunnon tarpeeseen. Kalustettuja asuntoja vuokrataan usein esimerkiksi työmatkan tai putkiremontin ajaksi, mutta asunnot sopivat mainiosti sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen käyttöön. Kalustetun asunnon vuokraaminen onkin joustava ratkaisu niin vuokralaisen kuin vuokranantajankin näkökulmasta.

Viihtyisät ja hyvin varustellut asunnot

Kalustetussa asunnossa on kaikki mitä asumiseen tarvitset. Asunnosta löytyvät niin huonekalut kuin astiat ja siivousvälineetkin. Vuokralaisena sinun ei tarvitse tuoda asuntoon kuin omat henkilökohtaiset tavarasi. Asunnot on kalustettu kodikkaiksi, niin että viihdyt asunnossa pidempäänkin. Asunnot ovat myös hyvin varusteltuja, esimerkiksi astioita ja pyyhkeitä on riittävästi ja useista asunnoista löytyy myös pyykinpesukone. Valmiiksi kalustetut asunnot toimivat kotina siinä missä omilla kalusteilla sisustettu asunto.

Kalustetusta asunnosta löydät useimmiten ainakin seuraavat kalusteet ja tarvikkeet:

  • sänky ja vuodevaatteet
  • kylpyhuone ja pyyhkeet
  • keittiö, jossa on tarvittavat astiat ja kodinkoneet
  • ruokapöytä ja tuolit
  • sohva ja televisio
  • siivousvälineet

Kalustettu asunto sopii moneen tilanteeseen

Kalustetut asunnot sopivat sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen vuokraukseen. Usein kalustetut asunnot toimivat väliaikaisina koteina esimerkiksi työmatkan ajan. Kalustettu asunto on myös oiva vaihtoehto opiskelijalle tai vaikkapa perheelle, joka joutuu muuttamaan putkiremontin vuoksi. Tarjoamme kalustettuja asuntoja aina yksiöistä useamman makuuhuoneen huoneistoihin. Lyhytaikaiseen asumiseen kalustetut asunnot ovat hotelleja halvempi ja kodikkaampi vaihtoehto. Kalustetussa asunnossa pääset halutessasi itse kokkaamaan ja asunto on hotellihuonetta viihtyisämpi.