Oulu 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot
Oulu

Karin projektitiimi oli tehnyt juuri ehkä uransa tuottoisimman työpäivän. He saapuivat alkuillasta tiimille vuokrattuun HVC:n kalustettuun asuntoon Oulun Raksilaan. Kari oli päättänyt jo etukäteen, että tällaisessa tapauksessa pitää tiimin kanssa vähän juhlia.

Onneksi Oulun jäähalli on kävelymatkan päässä tiimin käytössä olevasta kalustetusta asunnosta. Kävi vielä hillitön munkki, kun Kärpät pelaa samana iltana Jypiä vastaan. Kari pääsee tiiminsä kanssa kannustamaan kotikaupungin joukkuetta ja tekemään pienen irtioton arjesta. Päästäänköhän täällä samaan fiilikseen kuin Hippoksella, Kari miettii itsekseen, ja muistuttaa tiimiä, että huomennakin on vielä työpäivä.

Kalustettu asunto tarjoaa asumismukavuutta Oulun työmatkoille

Kalustetut asuntomme Oulussa tarjoavat Karille ja hänen projektitiimilleen sekä muille työporukoille hyvän ympäristön lyhyelle sekä pidemmällekin työkeikalle. Kalustettuja asuntoja löytyy parista majoituspaikasta isompiin kohteisiin, joihin voidaan majoittaa enemmänkin väkeä, aina 6-8 majoituspaikkaan asti. Oulun kalustetut asuntomme ovat käytettävissä erikokoisille työ- ja projektiryhmille tarpeenne mukaisesti.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.