Pori
kalustetut
asunnot

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot
Pori

Heinäkuisista jazz-festivaaleista Kirjurinluodolla, Yyterin hiekkarannoista sekä aiemmin myös Karhu-oluesta tunnettu Pori on Satakunnan maakuntakeskus Kokemäenjoen rannalla. Porissa Pata-Ässä on aina valttia, oli peli mikä hyvänsä.

Pori on kaikkinensa energinen kaupunki, josta kertoo myös mittavat investoinnit mm. Aittaluodon voimalaitokseen. Vaikka panimoteollisuus on jossain määrin jo siirtynyt pois kaupungista, Pori on edelleen tehdas- ja teollisuuskaupunki, joka tuo urakoita myös Satakunnan ulkopuolisille urakoitsijoille.

HVC Asunnot on tasaisen varmasti lisännyt kalustettujen asuntojen tarjontaa Porissa. Kysyntä tilapäismajoituksiin valmiiksi kalustetuissa asunnoissa pienistä yksiöistä isompiin asuntoihin on ollut jatkuvasti kasvussa. HVC:n kalustettu asunto on toimiva ratkaisu niin pitkäaikaisen työprojektin aiheuttamaan majoitustarpeeseen kuin kesäkauden lyhyempään piipahdukseen Pori Jazzeille tai Yyterin hiekkarannoille!

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.