Porvoo 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot Porvoo

Sokkeloisten kujien ja upeiden merimaisemien Porvoo on ollut pitkään HVC Asunnoille tärkeä paikkakunta. Nesteen jalostamon työseisakit ja suuret investoinnit ovat nostaneet Porvoossa sijaitsevien kalustettujen asuntojen kysyntää. Toisaalta pitkäaikaiset majoittujat ovat tärkeä osa asiakaskunnastamme Porvoossa.

Itä-Uudenmaan talousmoottori eli Kilpilahden voimalalaitos ottaa pian lisää kierroksia: Nesteen, Veolian ja Borealiksen yhteisprojekti eli uuden päästöjä vähentävän voimalaitoksen rakentaminen on starttaamassa. Tämä luo lisää majoitustarvetta alueelle ja me HVC Asunnoilla olemme siihen jo varautuneet! Meiltä löytyy tarjota monia eri kokoisia sekä tasoisia asuntoja Porvoosta – tutustu valikoimaan ja löydä juuri sinulle sopiva kalustettu asunto!

Majoitu Sipoossa – vain lyhyen automatkan päässä Kilpitahdelta ja Vantaalta

Porvoon lisäksi tarjoamme kalustettuja asuntoja Sipoosta. Sipoon asunnoilta on lyhyt matka niin Kilpilahteen kuin Vantaan puolelle sekä suurille logistiikkakeskuksille.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.