Raahe ja 
Pyhäjoki 
kalustetut 
asunnot

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot Raahe ja pyhäjoki

Raahe on tullut tunnetuksi rautaisena Pohjois-Pohjanmaan kuntana – erityisesti kaupungissa vuosikymmeniä toimineen Rautaruukin tehtaan ansiosta. Rautaruukki Oyj:stä tuli osa pohjoismaalaista SSAB-konsernia vuonna 2014, kun yhtiö fuusioitui ruotsalaisen teräsyhtiön kanssa. Fuusion jälkeen Raahen kunnan alue onkin saanut nauttia useiden satojen miljoonien eurojen investoinneista terästollisuuteen.

Raahen naapurikunta Pyhäjoki on ollut viime aikoina tapetilla Fennovoiman Hanhikivi 1 -ydinvoimalaitoksen rakennusinvestoinnin vuoksi. Venäläisvalmistaja Rosatomin rakentaman ydinvoimalainvestoinnin suuruus on useita miljardeja euroja ja sen taloudellinen vaikutus erityisesti Pohjois-Pohjanmaalle, mutta myös koko Suomelle, on erittäin merkittävä.

Terästeollisuuden investoinnit Raaheen ja ydinvoimalahanke Pyhäjoelle ovat tehneet Raahen alueesta erittäin kysytyn paikan myös kalustettujen asuntojen suhteen. Kalustettu asunto Raahesta palvelee sijainniltaan molempien kuntien urakoitsijoiden majoitustarpeita. HVC Asunnot on panostanut kalustettujen asuntojen tarjontaan Raahessa ja lähialueilla. Kaupunki tarjoaa merkittävänä kulttuuris-historiallisena paikkakuntana mahdollisuuden monenlaiseen aktiviteettiin myös työajan ulkopuolella; yhtenä esimerkkinä kansallislajimme pesäpallon huipputason seuraaminen Pattijoen Urheilijoiden kotiotteluissa.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.