Raasepori ja Tammisaari
kalustetut
asunnot

Kalustetut asunnot Raasepori ja Tammisaari

Raasepori on eteläsuomalainen kaupunki, jonka tunnetuin nähtävyys on Tammisaaressa sijaitseva Raaseporin linna. Raasepori sijaitsee Länsi-Uudellamaalla. Helsinki ja Turku ovat molemmat vain reilun tunnin ajomatkan päässä Raaseporista.

Kaupunki tarjoaa monipuolisesti erilaista ohjelmaa, kuten taidekäsitöitä, näyttelyjä ja tapahtumia. Muita nähtävyyksiä Raaseporin linnan lisäksi ovat esimerkiksi Grabben kanava ja Tammisaaren saariston kansallispuisto. Raasepori on Sirkus Finlandian kotikaupunki.

Tällä hetkellä Raaseporin alueella toimivia yrityksiä ovat esimerkiksi SBA-Interior Ab, joka valmistaa muun muassa laivasisustuksia, ja Oy Sisu Auto Ab, joka on Suomen ainoa kuorma-autovalmistaja. Tätä myöten myös kalustettujen asuntojen tarjonta Raaseporin ja Tammisaaren alueilla on varsin runsasta.

Järvenpään elinkeinoelämä on viime vuosina saanut buustia investoinneista, erityisesti saksalaisen vähittäistavaraketju Lidilin logistiikkakeskuksesta, jonka sijoituspaikaksi kaupunki valittiin. Rakennusalan korkeasuhdanne on näkynyt myös kunnan omissa investoinneissa kunnallistekniikan perusparannushankkeisiin. Näma investoinnit ovat tuoneet kaupunkiin työmiehiä eri puolilta Suomea. HVC Asuntojen kalustetut asunnot Järvenpäässä ovat olleet korkealla käyttöasteella ja olemmekin kalustaneet lisää asuntoja Järvenpäähän tasaiseen tahtiin.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.