Rauma 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Vaivatonta majoitusta kalustetuissa asunnoissa Raimalla

 

Raumalla sijaitsevat monet suuryritykset varmistavat, että kaupungissa ja lähialueilla riittää eri alojen ammattilaisia, joille helppo ja vaivaton majoitus on olennaista. Hoitamalla majoituksen HVC Asuntojen kautta voit varmistaa, että kaikki sujuu mutkattomasti eikä majoittuminen aiheuta ylimääräistä stressiä. Rauman kalustetut asuntomme tarjoavat helpon ratkaisun majoitustarpeisiinne, ajanjakson pituudesta riippumatta.

Kalustetut asunnot Rauma

Rauma ja Olkiluoto. Nämä kaksi edellä mainittua linkittyvät vahvasti toisiinsa ja tuovat alueelle paljon työvoimaa, joiden majoitusratkaisuista HVC Asunnot kantavat vastuun. Olemme olleet jo vuosia mukana järjestämässä kalustettuja asuntoja Olkiluodon työmaalle saapuville henkilöille. Samalla myös viime vuosina etenkin Rauman meriteollisuus on noussut uusiin kukoistuksiin, jolloin olemme pystyneet pitämään asuntomäärämme korkealla, vaikkakin Olkiluodon huippuvuosista majoitustarve on jo laskenut. Voit silti luottaa siihen, että tarvitessasi kalustettua asuntoa Raumalla, HVC Asuntojen kautta sellainen järjestyy.

Rauman alueen investoinnit lisäävät kalustettujen asuntojen kysyntää

Rolls-Royce-konsernin, Europortsin sekä Rauman sataman historian suurimmat investoinnit tuovat säpinää myös kalustettujen asuntojen tarpeelle. Tämä heijastuu positiivisesti HVC Asuntojen toimintaan ja ennen kaikkea jatkuvuuteen Raumalla. Pelkästään Olkiluodon ja sataman alueella olevien yritysten lisäksi Raumalle on tullut muitakin isoja investointeja, kuten HKScanin historian merkittävimpiä tuotantotalousinvestointeja käsittävä uusi tuotantolaitos. Tärkeänä talouden tukijalkana Raumalla on jo yli sadan vuoden ajan toiminut metsäteollisuus ja sen keihään kärkenä UPM Rauma. Kaikki nämä työmaat tarkoittavat, että Rauman kalustettujen asuntojemme kysyntä pysyy korkealla tasolla. Kun tiedät olevasi paikkakunnalle, tiedustelu vapaista asunnoista kannattaa lähettää siis ajoissa!

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.