Riihimäki 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot Riihimäki

Riihimäki tunnetaan rautateistä, lasista ja varuskunnastaan. Se on kasvava ja kehittyvä kaupunki hyvien kulkuyhteyksien äärellä, vain vajaan tunnin matkan päässä Helsingistä. Riihimäki sijaitsee Kanta-Hämeen eteläosassa.

Lukuisat suuret työnantajat luovat kysyntää Riihimäen kalustetuilla asunnoille

Riihimäen yritystoiminnalla on monipuolinen historia. Nykyisin suurimpien yritystyönantajien joukosta löytyy tunnettuja nimiä, esimerkiksi Valio, VR-yhtymä ja Würth. Kattavan teollisuuden tarjonnan lisäksi Riihimäeltä löytyy myös kulttuurin ystäville museoita sekä monipuolisia teatteri- ja musiikkielämyksiä. HVC Asunnoilla on useita kalustettuja kohteita Riihimäellä, käy tutustumassa niihin!

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.