Rova­niemi kalustetut asunnot

Kalustetut asunnot Rovaniemi

Lapin pääkaupunki Rovaniemi on Napapiirin ylpeys, jossa sijaitsee mm. suosittu matkailukohde Joulupukin Pajakylä. Ounasvaaran jylhät maisemat tekevät Rovaniemestä houkuttelevan virkistyskohteen lukuisille vierailijoille kotimaasta ja ulkomailta, jotka haluavat päästä aistimaan Lapin luonnon raikkautta puhtaimmillaan. Ounasvaarassa sijaitsevat myös mäkihyppykeskus ja hiihtostadion. Urheilun saralla kaupungin lipunkantaja on vuosikymmeniä jalkapallon pääsarjassa taistellut Rovaniemen Palloseura eli RoPS.

Matkailu ja erilaiset palveluammatit muodostavat ison osan Rovaniemen elinkeinoelämästä. Matkailualan investoinnit Rovaniemellä ovat viime vuosina saaneet buustia, ja kaupungin imagoa ja vetovoimaa on kehitetty erityisesti LuontoRovaniemi-brändin kautta. Kaupunki on panostanut vahvasti myös viennin kasvattamiseen erilaisilla kansainvälistymis- ja investointihankkeilla.

Kun Lappi vetää ulkopaikkakuntalaisia tai ulkomaalaisia työmiehiä, kohteena on useimmiten Rovaniemi. Näin ollen väliaikaismajoituspaikkojen tarve on jatkuvasti kasvava ja kaupungin kattavasta majoitustarjonnasta löytyy tilaa myös HVC Asuntojen kalustetuille asunnoille. Kalustetut asuntomme Rovaniemellä tarjoavat mukavan, viihtyisän ja tasokkaan väliaikaismajoituksen erinomaisella sijainnilla niin maakuntakeskuksen palveluihin kuin Lapin luonnon eksotiikkaankin!

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.