Salo 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot Salo

Suomen tasavallan kahdennentoista presidentin Sauli Niinistön kotikaupunkina tunnettu Salo on varsinais-suomalainen merenrantakaupunki. Salon historiaa leimaa vahvasti suomalaisen elektroniikkateollisuuden menestyskaudet Saloran ja Nokian vetäminä. Nokian tehdas toimi kaupungissa aina vuoteen 2012 asti.

Vuonna 2014 Saloon avattiin lääkeyhtiö Orionin lääketehdas ja vuonna 2016 kaupunki solmi aiesopimuksen yhdysvaltalaisen Hyperloop One -yhtiön kanssa liikennöintiputken rakentamisesta Salon ja Turun välille. Nämä ja monet muut pienemmät investoinnit piristävät alueen elinkeinoelämää ja tuovat siten myös ulkopaikkakuntalaisia työkomennuksille kaupunkiin. Kalustettu asunto on heille usein mieluisin majoitusratkaisu pitkäkestoisille urakoille Salossa.

Kalustetut asuntomme Salossa tarjoavat laadukasta ja viihtyisää tilapäistä asumista kaikkien alojen ammattilaisille ja näiden perheille.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.