Seinäjoki 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustetut asunnot Seinäjoki

Seinäjoki on Pohojanmaan ylpeys, joka raideliikenteen risteysaseman lisäksi tunnetaan laaja-alaisesta kulttuuritarjonnastaan: Tangomarkkinat, Vauhtiajot ja Provinssirock ovat vähintään nimeltä tuttuja jokaiselle suomalaiselle. Kaupunki on myös vahva palloilupitäjä; niin JymyJussit pesäpallossa kuin SJK jalkapallossa ovat vuosien saatossa kahmineet lukuisia Suomen mestaruuksia.

Ratahankkeet ja voimakas vähittäiskauppa, mm. moottoriajoneuvoissa ovat Seinäjoen talouselämän kulmakiviä. Seinäjoki-Oulu-radan lisäksi kaupunki on vastaanottanut myös useita tehdasinvestointeja viime vuosien aikana. Erityisesti ratahankkeet tuovat kaupunkiin paljon väliaikaista ulkopuolista työvoimaa, ja monelle tällaiselle kalustettu asunto Seinäjoelta on toivottu ratkaisu. HVC Asuntojen kalustetut asunnot tarjoavat laadukkaan ja joustavan ratkaisun väliaikaismajoitukseen Seinäjoella.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.