Tampere
kalustetut
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Tampere on HVC asuntojen kotikenttä

 

HVC Asunnot on ottanut kotikaupunkinsa kehityksen ilolla vastaan ja tarjoaa kalustettuja asuntoja Tampereella useissa kymmenissä kohteissa. Paikallistuntemuksemme tuo meille kotikenttäedun, joka näkyy suorana hyöytynä omille asiakkaillemme. Tampereen  huipputasokkaat kalustetut asuntomme toimivat väliaikaisena asuntona kymmenille työkomennuksella kaupungissa oleville.

Kalustettu asunto Tampereelta yritysten ja työntekijöiden tarpeeseen

 

Kalustetut asuntomme Tampereella tarjoavat erinomaisen väliaikaisen majoituksen työkomennuksille niin lyhyeempiin kuin pidempiikin työkeikkoihin. Asunnoista riippuen yhdessä kalustetussa asunnossa voidaan majoittua 1-2 hengestä aina 6-8 majoittujaan asti. Tarvitessasi joustavia tilapäisen asumisen ratkaisuja Tampereella, kannattaa ottaa yhteyttä ensimmäisenä HVC Asuntoihin!

Kalustetut asunnot Tampere

Tampereen alue on kasvavan Pirkanmaan maakuntakeskuksena saanut viime vuosina satojen miljoonien arvosta investointeja, erityisesti rakentamisen alalla, jotka ovat elävöittäneet kaupungin ja koko maakunnan kattavan talousalueen elinkeinoelämää. Viimeisten vuosien aikana Tampereella on käynnistynyt tai käynnistymässä hankkeita urakalla; keskussairaalan laajennus, Ratinan kauppakeskus, Tampereen Ratikka sekä Keskusareena ja kansi niistä isoimpina ja nimekkäimpinä. Näiden lisäksi lukuisat pienemmän urakat Tampereella ja sen ympäryskunnissa, kuten Nokialla ja Kangasalla, tuovat alueelle tavallisten muuttajien lisäksi myös paljon tilapäisasukkaita.

Vapaa-ajan tarjonta tukee Tampereen liike-elämää

Vireän liike-elämän lisäksi Tampereella on paljon erilaista vapaa-ajan tarjontaa kulttuurista kulinarismiin. HVC Asuntojen kalustettuja asuntoja löytyy usealta eri sijainnilta, erinomaisten yhteyksin päästä niin työkohteisiin kuin Tampere-talon konsertteihin, Hakametsän jäähallin kuumiiin kiekkoiltoihin kuin Tammelan stadionin Veikkausliiga-otteluihin.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.