Tervetuloa kotiin!

huhti 27, 2017

Koti kaukana kotoa

Viimeisien vuosien aikana asuntokantamme on kasvanut räjähdysmäisesti ja jatkamme voimakkaasti samalla tiellä. On ollut suuri kunnia olla osana tätä hienoa kasvutarinaa asunto asunnolta ja onnistuminen onnistumiselta. Sprintteri on kiertänyt vauhdilla ympäri Suomea: Helsinki, Tampere, Äänekoski, Hanko, Ylivieska, Tornio ja niin edelleen.

Asiakkaidemme viihtyvyys on meille olennaista

Meillä HVC Asunnoilla on tärkeää, että asiakkaamme viihtyvät asunnoilla lähes yhtä hyvin kuin kotona. Välillä reissutyö voi olla raskasta, koska joutuu olemaan pitkiä aikoja poissa kotoa. Asunnoiltamme löytyy kaikki tarvittava normaaliin elämiseen. Keittiössä on täydellinen ruuanlaitto välineistö, jolla loihtii ruuan kuin ruuan, unohtamatta lautasia, aterimia, kippoja ja kappoja.

Kalustetut asunnot tarjoavat mukavuutta

Tarjoamme asiakkaille eri tasoisia asuntoratkaisuja erilaisiin muuttuviin tarpeisiin. Kannastamme löytyy Premium-tason huoneisoja, joissa tarjoamme pientä luksusta arkeen. Asunnot ovat sisustettu pohjoismaiseen tyyliin laadukkain huonekaluin. Standard-tason huoneisto on kustannustehokas ratkaisu, laadusta tinkimättä.

Kalustetuissa asunnoissamme panostetaan hyviin yöuniin

Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat hyvät yöunet, siispä olemme panostaneet erityisesti sänkyjen ja petauspatjojen laatuun. Peittoja on saatavilla niin lämpimiä kuin viileitä peittoja. Tyynyt ovat myös laadukkaat. Liinavaatteina käytämme hotelliliinavaatteita. Näin olemme taanneet hyvät yöunet yö yöltä.

Siivoustiimimme huolehtivat asuntojen siisteydestä

Super siivoustiimimme pitävät huolen, että asunnot ovat siistejä ja niihin on mukava saapua. Myös majoitusviipymän aikana siivoustiimimme pitävät huolen, että asunnolla on mukava olla ja käyvätkin siivoamassa toiveidesi mukaisesti kerran kuukaudessa, kahden viikon välein tai vaikkapa joka viikko. Sinä saat päättää.

Miellyttävää majoitusta alusta asti

Saapuessasi asunnolle, on sinua odottamassa tervetulopaketti. Tahdomme tehdä saapumisesi helpoksi, siispä asunnolta löytyykin valmiina, kahvia, sokeria, maitoa, mausteita, virvokkeita, suihkusaippua, pesuaineita, leivinpaperit ja niin edelleen.

HVC Asunnot on valmiina auttamaan majoituksesi kanssa

Missä sinulla on alkamassa seuraava työprojekti, jonne tarvitset kalustetun asunnon majoitukseen? Myynnissä sinua palvelee käsi lipalla minä, Tuomas, sekä Aku. Olemme valmiita palvelemaan sinua tarvitsemallasi tavalla ja tarjoamaan parhaat ratkaisut juuri sinun tarpeeseesi. Tervetuloa majoittumaan meille!

 

Keväisin yhteistyöterveisin,

Tiia