Turku 
kalustetut 
asunnot 

Pyydä pikatarjous

Kalustettuja asuntoja Turusta moneen tarpeeseen

 

Kalustetut asuntomme Turussa tarjoavat laadukasta ja viihtyisää tilapäistä asumista yritysten käyttöön, esimerkiksi telakalla työskenteleville, rakennusammattilaisille kuin asiantuntijoillekin. Eikä työkeikallakaan tietenkään tarvitse majoittua täysin askeettisissa olosuhteissa. Turun kalustettujen asuntojemme joukosta löytyy saunallista neliötä tai viihtyisää kaksiota, joten tarjontaa on moneen makuun!

Kalustetut asunnot Turku

Turku tai kuten usein kuulee sanottavan, Suomen Turku on ollut yksi eniten tärkeitä investointeja viime aikoina saanut paikkakunta. Etenkin Meyer-telakka on saanut uusia tilauksia, jotka vahvistavat telakan asemaa Turun elinkeinoelämän lippulaivana. Kalustetut asuntomme Turussa ovatkin keskittyneet vahvasti alueille joilta on hyvät yhteydet Meyerin telakalle kuten Pansio, Perno ja Ankkurikylä.

Turun elinvoimainen seutu houkuttelee yrityksiä

Turun naapurikunnissa käy myös positiivinen puhuri mereltä päin ja tästä syystä HVC Asunnot on rantautunut Naantaliin kuin Raision puolellekin. Naantalissa sijaitseva Neste jalostamo on työllistänyt jo vuosien ajan niin lyhyitä kuin pidempiäkin projektimajoitusta tarvitsevia yrityksiä. Kalustetut asunnot Naantalissa ovat miltei kivenheiton päässä Nesteen työmaalta sekä toisella puolella merta sijaitsevalta Meyerin telakalta.

Kaiken tämän vieressä kasvaa hurjaa vauhtia Raisio ja rakennusinvestointien myötä on HVC Asuntojen tarjonta myös Raisiossa kasvanut askel kerrallaan. Raisiosta sekä Turun keskustasta löytyy kalustettuja asuntoja laatua vaativillekin tilapäismajoituksen tarvitsijoille.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.