Uusikaupunki
kalustetut
asunnot

Kalustetut asunnot
Uusi­kaupunki

Varsinais-Suomen rannikolla sijaitseva Uusikaupunki on 2010-luvulla noussut yhdeksi Pohjois-Euroopan autoteollisuuden johtotähdeksi. Uudenkaupungin Valmet Automotiven tehtaalla valmistetaan niin hybridiauto Fisker Karmaa kuin vuodesta 2013 lähtien Mercedes-Benzin A-sarjan mallia sekä GLC-katumaasturia. Maaliskuussa 2017 uutisoitiin, että Uudenkaupungin tehtaalla aletaan valmistamaan myös Mersun uuden sukupolven automallia, joka pitää autotehtaan tilauskannan korkealla pitkälle 2020-luvulle saakka. Urheilun puolella kaupungin lippua kantaa Korisliigajoukkue Uudenkaupungin Korihait.

Mittavilla autoteollisuuden investoinneilla on luonnollisesti erittäin merkittävä työllistämisvaikutus Uudellekaupungille. Alueelle tulee tämän johdosta muuttamaan paljon ulkopuolista työvoimaa ja asuntojen kysyntä on räjähtänyt. Uusia asuntoja rakennettaan kaupunkiin ja samoin myös jo olemassa olevien kalustettujen asuntojen kysyntä Uudessakaupungissa on ja tulee olemaan melkoista! HVC Asunnot haluaa palvella asiakkaitaa laadukkailla ja sijainniltaan optimaalisilla kalustetuilla asunnoilla Uudessakaupungissa.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.