Vaasa
kalustetut
asunnot

Kalustetut asunnot Vaasa

Suomen edellinen pääkaupunki (1918) Vaasa Pohjanlahden rannikolla on eläväinen yliopistokaupunki. Erityisesti kesällä kaupunki houkuttelee paikallisten lisäksi lukuisia ulkopaikkakuntalaisia sisämaasta nauttimaan idyllisestä rannikkoseudun suvesta. Talvikaudella ykkösjuttu on tietenkin paluun jääkiekkoliigaan tehnyt Vaasan Sport, jonka kovaääninen kotiyleisö takaa loistotunnelman otteluissa Kuparisaaren jäähallissa.

Vaasa on perinteinen ja monipuolinen teollisuuskaupunki. Erityisesti energiateollisuus on kaupungissa vahvaa ja sen houkuttelevuudesta kertovat myös suuret investoinnit Vaasan keskussairaalaan sekä autojätti Teslan uusi akkutehdas, jonka sijoituspaikaksi Vaasaa on kaavailtu.

Hankkeiden ansiosta väliaikaisten asuntojen tarve Vaasassa on jatkuva, ja kalustettu asunto tarjoaa ihanteellisen majoitusvaihtoehdon pitempiaikaiselle työkomennukselle. HVC Asunnot tarjoaa lukuisia viihtyisiä kalustettuja asuntoja Vaasassa – yksiöistä viisiöihin, asiakkaan tarpeen mukaan.

Olemme jo kaikkialla Suomessa

+40 kaupunkia ja kuntaa
valmiiksi kalustettuna

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaiset. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset asumistarpeet. Olitpa sitten liikematkalla tai etsit väliaikaista asumista, meillä on sinulle sopiva ratkaisu lähes kaikkialla Suomessa.

Akaa
Espoo
Hamina
Hyvinkää
Hämeenlinna
Helsinki
Imatra
Joensuu
Jyväskylä
Järvenpää
Kajaani

Kankaanpää
Kemi
Keuruu
Kokkola
Kotka
Kouvola
Kuopio
Kerava
Lahti
Lappeenranta
Lieksa

Lohja
Mikkeli
Nurmijärvi
Oulu
Pori
Porvoo
Raahe ja Pyhäjoki
Raasepori
Tammisaari
Rauma
Riihimäki

Rovaniemi
Salo
Seinäjoki
Sipoo
Tampere
Turenki
Turku
Uusikaupunki
Vaasa
Vantaa
Äänekoski

Älä huoli vaikka kunta tai kaupunki jota kaipaat ei juuri nyt löydy listalta,
ota yhteyttä siitä huolimatta. Me olemme erikoistuneet etsimään ja kalustamaan juuri sopivia asuntoja juuri sinne minne niitä kaivataan.